На Оболоні сталася смертельна ДТП: що відомо (ФОТО)

Подробиці розповіли в поліції

У Києві розслідують обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на Оболоні. Про це розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

Начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Києва Анатолій Андросович повідомив, що ДТП за участі велосипедиста і легкового автомобілю сталася на з’їзді з проспекту Степана Бандери в бік вулиці Богатирської. Велосипедист виїхав на проїжджу частину та потрапив під колеса автомобіля "Тойота". За кермом автівки був 51-річний водій, мешканець Києва.

"Водій не встиг вчасно зреагувати та здійснив наїзд на потерпілого, у результаті чого останній помер під час надання йому невідкладної медичної допомоги. Керманича, 1971 року народження, медики госпіталізували у лікарню", — заявив Андросович.

За фактом смертельної ДТП розпочали кримінальне провадження. Слідчі дії тривають. Винуватцю смертельної ДТП загрожує до восьми років тюрми з позбавленням права керувати транспортом на строк до трьох років або без такого.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на території Бучанської громади виявили закатованого і вбитого російськими окупантами мирного мешканця. Чоловіку зав’язали руки, вдягнули на голову чохол і стратили. Тіло знайшли на колишніх позиціях російських військових в Здвижівці. Поліція закликала допомогти опізнати особу жертви. 

Нагадаємо, у Києві довелося зупиняти метро через те, що людина кинулась під поїзд. Надзвичайна подія сталася на станції метро "Дарниця". Чоловік отримав травми несумісні з життям. 

Читайте також, що у Дніпровському районі Києва неповнолітній хлопець вбив вітчима на очах у членів родини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися