Ошукали на мільйон та зникли: на Київщині затримані псевдопродавці пального (ФОТО)

Викрито чотирьох шахраїв зі злочинного угрупування

Поліція Київської області повідомляє про викриття чотирьох шахраїв зі злочинного угрупування. 

37-річний зловмисник разом із трьома спільниками стали організаторами афери з реалізації пального.

"Аферисти працювали на торговельних майданчиках, розміщували вигідні оголошення про продаж бензину та дизелю, а отримавши кошти, зникали зі зв’язку. Тільки на території столичної області зловмисники ошукали трьох потерпілих, один із яких замовив пальне на суму 1 млн 220 тисяч гривень, а обіцяного так і не отримав," - повідомив голова поліції Київщини Андрій Нєбитов. 

Відомо, що у травні до поліції подав звернення підприємець з Рівненської області та повідомив, що шахраї ошукали його на суму в понад 1 млн гривень. 

Підприємець побачив на одному із торговельних майданчиків оголошення про продаж дизеля, зв’язався з автором оголошення та перевів на його рахунок гроші. Менеджер компанії-продавця постійно переносив дату доставки товару, а потім його телефон вимкнувся. 

Як стало відомо поліції, шахраї не мали офісу та взагалі не вели підприємницьку діяльність. Правоохоронці провели 10 санкціонованих обшуків. Вони вилучили документи, мобільники, сім-картки, банківські картки - речові докази, які доводять вину фігурантів. 

Слідчими розпочато досудове розслідування за фактом шахрайства. Фігуранти також перевіряються на причетність до вчинення аналогічних злочинів. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися