У Києві викрили мережу борделів та їхніх організаторів (ФОТО, ВІДЕО)

Подробиці розповіли в прокуратурі та поліції

У Києві викрили мешканців столиці та чотирьох їхніх спільників, які налагодили нелегальний бізнес з надання послуг сексуального характеру на території Київської області і столиці. Про це розповіли в регіональній прокуратурі та поліції столиці, передають "Коментарі".

Правоохоронці Київської області затримали групу сутенерів та ліквідували мережу закладів розпусти в столиці. У поліції Києва повідомили, що організаторами незаконного бізнесу виявилися 43-річний мешканець столиці та його 34-річний товариш. Ще чотири адміністратори віком від 24 до 26 років забезпечували роботу борделів на орендованих квартирах, спілкувалися з клієнтами, розміщували рекламу та збирали гроші.

В поліції встановили, що щоденний заробіток такого секс-бізнесу становив від 25 до 150 тисяч гривень. Щодоби на "роботу" виходили від 20 до 30 дівчат. За годину роботи кожна отримувала від тисячі до п’яти тисяч гривень, а половину заробітку "працівниці" віддавали організаторам.

Окрім того, у прокуратурі Київської області нині проводиться перевірка щодо можливого втягнення у зайняття проституцією неповнолітніх. За місцями проживання та роботи фігурантів провели тринадцять обшуків, під час яких вилучили низку речових доказів, зокрема — понад мільйона гривні готівкою та "чорну" бухгалтерію. За фактом сутенерства та втягнення осіб в заняття проституцією затримано та повідомлено про підозру шести особам, з них — двоє організаторів та чотири жінки-адміністратори.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі затримали виконуючого обов’язки начальника районної військової адміністрації та його радника під час спроби отримання хабаря. Посадовці налагодили корупційну схему — за гроші вносили дані про водіїв благодійних організацій до інформаційної бази “Шлях” для безперешкодного перетину кордону. Подробиці та фото — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві викрили двох представників Міністерства оборони України, які привласнили 580 тисяч доларів під час закупівлі військової амуніції для ЗСУ. До організації схеми привласнення коштів в особливо великих розмірах причетні громадяни України. Гроші турецької компанії "відмили" через власну офшорну компанію у Бахрейні. 

Окрім того, у Деснянському районі Києва виявили одне з добровольчих формувань територіальної оборони, учасники якого незаконно зберігали арсенал зброї та боєприпасів. Подробиці спецоперації — в нашому матеріалі.

Читайте також, що під виглядом добровольців у Києві діяла банда під керівництвом російського агента.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися