Голова Броварської районної військової адміністрації спростував отримання хабаря

Що заявив підозрюваний напередодні відсторонення від посади

Напередодні відсторонення від посади виконуючий обов’язки голови Броварської районної військової адміністрації Київської області Павло Проскочило спростував звинувачення в отриманні хабаря. Як передають "Коментарі", посадовець вважає своє затримання чиїмось замовленням.

Правоохоронці затримали керівника Броварської районної військової адміністрації Павла Проскочило та його радника минулого тижня під час нібито отримання хабаря у 350 тисяч гривень. Однак цього тижня посадовець взяв участь у сесії районної ради, під час якої спростував підозри прокуратури та заявив, що продовжує виконувати свої обов’язки на посаді.

"Оперативні працівники Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України та прокурори Київської міської прокуратури за силової підтримки поліції особливого призначення увійшли до мого робочого кабінету під час проведення мною робочої наради з питань оптимізації діяльності добровольчих формувань Броварської міської територіальної громади", — заявив Проскочило.

За його словами, офіційні повідомлення силовиків щодо отримання хабаря не відповідають дійсності, а вилучені гроші під час затримання фотографували не в приміщенні Броварської районної військової адміністрації.

"Є відповідні свідки. Хочу офіційно повідомити, що наразі Броварська районна військова адміністрація Київської області функціонує в робочому режимі. Я, як керівник державної установи, перебуваю на робочому місці та виконую свої повноваження", — наголосив посадовець.

Вже на наступний день після його заяви в ЗМІ оприлюднили рішення суду про відсторонення підозрюваного від посади керівника Броварської районної військової адміністрації. В ухвалі Печерського районного суду Києва йдеться про відсторонення підозрюваного в отриманні хабаря Павла Проскочило від посади з 14 вересня до 9 листопада цього року. В Броварській районній військовій адміністрації поки що не коментують цю ситуацію.

Павло Проскочило вважає, що звинувачення його в отриманні хабаря є "замовленням". Посадовець додав, що готовий максимально сприяти слідству. Досудове розслідування триває.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Укроп

18 вересня 2022, 09:32

Можна подумати, що якщо це правда, то від би це підтвердив. Підтвердити чи спростувати мають зовсім інші, але. .. Когов Україні з чиновників посадили за нетрудові доходи?Простіше назвати тих, які живуть чесно (є такі?) чим перерахувати тих, які "не лохи".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися