Історія кохання на Київщині закінчилась підпалами (ФОТО, ВІДЕО)

Подробиці "запальних" розбірок розповіли в поліції

На Київщині через непорозуміння на тлі особистісних стосунків трапились "запальні" розбірки. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, у Липівці жінці спалили вщент гараж і автівку, а також погрожували облити її кислотою.

"Двох паліїв ми спочатку виявили на камерах відеонагляду, далі ж викрили 25-річного жителя столиці та 36-річний раніше судимого лиходія, які були причетні до підпалу та залякувань", — заявив Нєбитов.

Начальник поліції в Київській області зазначив, що в серпні ці двоє чоловіків намагались спалити жінці кухню, потім влаштували пожежу в гаражі, а вже на початку жовтня спалили її майно та автомобіль Volkswagen Caddy.

"Неодноразово жінка сама ліквідувала пожежу, приховуючи всі обставини конфлікту. Наслідки такої лояльності, на жаль, плачевні", — зазначив Нєбитов.

Спецпризначенці затримали чоловіків, які погрожували жінці, та провели за місцем їхнього проживання обшуки. Під час обшуків у затриманих виявили зброю та багато мобільних телефонів. Голова Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов оприлюднив фото та відео підпалу, затримання та обшуків. Затриманим вже оголосили підозру у скоєнні злочину. Досудове слідство триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили схему незаконного перетину державного кордону України шляхом внесення відомств до системи "Шлях" та затримали групу людей. Схему переправлення через державний кордон України чоловіків призовного віку організував керівник громадської організації. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися