У Києві через п’яного водія в ДТП загинуло двоє людей (ФОТО)

Що відомо про смертельну аварію

В Солом’янському районі Києва неподалік станції метро "Шулявська" через п’яного водія сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Подробиці смертельної аварії розповіли в столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, аварія сталася сьогодні, 14 жовтня, вранці. На проспекті Перемоги у Києві водій автомобіля Mercedes врізався в автомобіль Skoda, що рухався попереду. Внаслідок зіткнення водій та пасажирка легковика Skoda отримали травми несумісні із життям. Водія автомобіля Mercedes забрали до лікарні. У медичному закладі встановили, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

На місце смертельної ДТП працювали слідчі. Правоохоронці встановлюють обставини аварії. В поліції Києва додали, що за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження. Водія автомобіля Mercedes затримали. Чоловіку загрожує від семи до дванадцяти років тюрми з позбавленням права керувати транспортом до десяти років.

Нагадаємо, комунальна корпорація "Київавтодор" попередила водіїв про часткове перекриття руху транспорту на Харківському шосе у Києві. Обмеження руху транспорту пов’язане з проведенням поточних ремонтних робіт. Дорожники працюватимуть поблизу залізничного вокзалу "Дарниця". Роботи проводитимуть на ділянці вулиці Привокзальної до вулиці Фанерної і у зворотному напрямку. Подробиці та схема перекриття руху — за посиланням.

Читайте також, де на дорогах Київської області запрацювали додаткові радари контролю швидкості.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Укроп

14 жовтня 2022, 15:58

Скорость у алкаша была приличная, судя по развороченному передку. Но... Судя по всему ремни безопасности в Шкоде были для антуража. Увы - мы все этим часто грешим. А зря, как видно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися