На дорогах Київської області запрацювали додаткові радари (АДРЕСИ)

Де встановили нові прилади контролю швидкості

На дорогах Київської області відсьогодні, 13 жовтня, запрацювали додаткові лазерні радари TruCAM. Про нові локації розповіли в Патрульній поліції України, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, на автомобільних дорогах країни з’явились дев’ять нових ділянок, а також змінили ще чотири існуючі ділянки, де патрульні вимірюють швидкість руху за допомогою приладів TruCAM. Локації визначили на підставі аналізу аварійності автомобільних доріг та оцінки місць концентрації ДТП, що сталися через перевищення швидкості.

Розташування радарів вимірювання швидкості TruCAM у Київській області:

·       М-06 Київ — Чоп, 20-69 км;

·       М-07 Київ — Ковель — Ягодин, 45-79 км;

·       М-01 Київ — Чернігів — Нові Яриловичі, 20-60 км;

·       М-03 Київ — Харків — Довжанський (в межах Борисполя), 24-49 км та 50-104 км;

·       М-05 Київ — Одеса, 15-143 км (у напрямку Києва), 15-143 км (у напрямку Одеси);

·       Р-04 Київ — Фастів — Біла Церква — Тараща — Звенигородка, 113-124 км;

·       Біла Церква, проспект Князя Володимира, вулиці Леваневського та Київська.

Загалом в Україні під час воєнного стану використовують 137 лазерних радарів TruCAM. Контроль швидкості за допомогою цих приладів здійснюють на 229 ділянках автомобільних доріг, окрім регіонів, де тривають активні бойові дії.

Нагадаємо, комунальна корпорація "Київавтодор" попередила водіїв про часткове перекриття руху транспорту на Харківському шосе у Києві. Обмеження руху транспорту пов’язане з проведенням поточних ремонтних робіт. Дорожники працюватимуть поблизу залізничного вокзалу "Дарниця". Роботи проводитимуть на ділянці вулиці Привокзальної до вулиці Фанерної і у зворотному напрямку. Подробиці та схема перекриття руху — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві планують відновити будівництво Подільсько-Воскресенського мосту. На відновлення будівництва Подільського мосту з бюджету столиці виділили 183 мільйони гривень. В мерії Києва поки що не повідомляють, на які саме роботи підуть бюджетні кошти. Відомо, що гроші перерозподілили з будівництва інших об‘єктів транспортної інфраструктури у столиці.

Дивіться також відео, як на трасі "Київ — Харків" відновлюють міст через річку Трубіж.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися