У Києві чоловік застрелив військовослужбовця через дорожній конфлікт

Правоохоронці затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві військовослужбовця

У Києві поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві військовослужбовця під час дорожнього конфлікту. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Інцидент стався близько 16:00 у п'ятницю, 21 жовтня. До поліції Києва надійшло повідомлення про стрілянину на проспекті Глушкова.

Правоохоронці, які прибули на місце, з'ясували, що між водієм Hyundai і Lexus виник конфлікт з приводу першочерговості проїзду на дорозі.

Водій та пасажири Lexus побили військовослужбовця 1988 року народження, який був за кермом Hyundai. Потім водій Lexus здійснив постріл у сторону побитого чоловіка і разом із пасажирами намагався втекти на автомобілі.

Потерпілому надавали медичну допомогу, проте від отриманих травм він загинув.

За отриманим орієнтуванням патрульні зупинили Lexus. Слідчі затримали водія, 1996 року народження, та двох пасажирів, 1982 та 1998 років народження.

Фігурантам готується повідомлення про підозру. Санкція найтяжчої статті передбачає покарання у вигляді 15 років ув'язнення.

У Києві СБУ викрила викладачку, яка розповсюджує проросійські наративи. СБУ викрила ворожу посібницю – викладачку одного з профільних навчальних закладів Києва, яка закликала до повалення влади та поділу України. Жінка створила та адмініструвала кілька анонімних інформаційних ресурсів у соціальних мережах та месенджерах. У них вона публікувала надані їй матеріали з проросійськими наративами, які дискредитували українську владу та Збройні Сили України.

Читайте также