У центрі Києва п'яний чоловік мав при собі гранату: подробиці

Чоловіка затримали за незаконне поводження з бойовими припасами

У Шевченківському районі затримали зловмисника за незаконне поводження з бойовими припасами. Про це повідомляє поліція Києва.

До чергової частини Шевченківського управління поліції зателефонувала адміністратор закладу та повідомила, що відвідувач перебуває у стані алкогольного сп’яніння та має при собі предмет, схожий на гранату. На місце події оперативний черговий направив слідчо-оперативну групу, вибухотехніків та оперативних співробітників.

"Ми встановили, що чоловік прийшов до закладу, де вживав алкогольні напої. Згодом, адміністратор закладу побачила у нього предмет, схожий на гранату. Чоловіка затримали за незаконне поводження з бойовими припасами у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили небезпечний предмет", - розповів начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження.

У поштовій скриньці багатоповерхівки на Київщині знайшли гранату. Жителька багатоповерхівки виявила гранату, схожу на РГД-5, у поштовій скриньці свого під’їзду.

"Коли я глянула на поштові скриньки, побачила, що в одній із них, де відломана кришка, під пластиковою пляшкою лежить предмет, зовні схожий на гранату", - розповіла Галина, мешканка будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися