Ракетними обстрілами на Київщині пошкоджені будівлі (ФОТО)

В поліції повідомили про потерпілих

В одному із районів Київщини Силами протиповітряної оборони збито ворожі ракети, однак не обыйшлося без пошкоджень та потерпілих. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, ті ракети російських окупантів, що збити не вдалося, пошкодили будівлі.

"Внаслідок обстрілів і влучань окупантів маємо пошкоджені будівлі. Є потерпілі. На місці працюють рятувальники та поліція. Фіксуємо наслідки ворожих обстрілів", — заявив Нєбитов.

Інші подробиці ракетних обстрілів Київської області поки що невідомі. Однак відомо, що через чергові масовані обстріли критичної інфраструктури в Україні знову ввели екстрені відключення електроенергії.

Нагадаємо, Київський міський голова Віталій Кличко повідомив, що сьогодні, 31 жовтня, російські окупанти завдали ракетного удару по Києву. Наразі частина столиці залишилася без електроенергії та водопостачання. Під ракетний удар потрапили об'єкти критичної інфраструктури. Усі аварійні служби вже працюють над ліквідацією наслідків обстрілів. Енергетики працюють над тим, щоб відновити електропостачання після пошкодження енергооб’єкту, що живить близько 350 тисяч квартир у Києві.

Окрім того, у зв’язку з ранковими обстрілами енергетичної інфраструктури України кілька ділянок залізниці знеструмлені. Про затримку поїздів з Києва поінформували в "Укрзалізниці".

Дивіться також відео, як збивають російські ракети на Київщині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

1 листопада 2022, 00:07

откуда там силы противовоздушной обороны. Это зелёный негодяй со своей бандой разводит людей....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися