Через ракетні обстріли затримуються поїзди з Києва

Подробиці розповів перевізник

У зв’язку з ранковими обстрілами енергетичної інфраструктури України кілька ділянок залізниці знеструмлені. Про затримку поїздів з Києва поінформували в "Укрзалізниці", передають "Коментарі".

За даними перевізника, через знеструмлені ділянки затримуються кілька поїздів з Києва.

"Резервні тепловози виведені, усі поїзди продовжать рух. Наразі із затримкою більш ніж на 30 хвилин прямує поїзд №81/82 Київ — Ужгород", — йдеться в повідомленні компанії "Укрзалізниця".

Окрім того, затримуються рейси швидкісних поїздів №712 Київ — Краматорськ та №732 Київ — Дніпро. Однак, 80% поїздів, які зараз у дорозі, продовжують курсувати за графіком.

Нагадаємо, у Києві та Київської області триває повітряна тривога. Про роботу Сил протиповітряної оборони України розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов. В регіоні зараз працює ППО.

Київський міський голова Віталій Кличко повідомив, що сьогодні, 31 жовтня, російські окупанти завдали ракетного удару по Києву. Наразі частина столиці залишилася без електроенергії та водопостачання. Під ракетний удар потрапили об'єкти критичної інфраструктури. Усі аварійні служби вже працюють над ліквідацією наслідків обстрілів



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися