Ракетний обстріл Київщини: що відомо про наслідки (ФОТО, ВІДЕО)

Подробиці розповіли в поліції та рятувальники

У Київській області внаслідок ракетних обстрілів зафіксовані пошкодження інфраструктури та приватних будинків у кількох районах регіону. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, у приватних будинках обстрілами пошкоджені переважно дахи, у деяких місцях були пожежі. На місці обстрілів працювали поліцейські Київської області та екстрені служби. Внаслідок ракетних обстрілів в регіоні пошкоджені дві приватні будівлі, а також об’єкти критичної інфраструктури, двоє людей постраждали. Очільник поліції Київської області оприлюднив фото пошкоджених приватних будинків.

Після ракетних ударів по Київщині підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій ліквідували наслідки ворожих обстрілів по об’єктам критичної інфраструктури. Внаслідок чергової ракетної атаки російських окупантів та пошкодження критичної інфраструктури сталися часткові збої в електро- та водопостачанні Бучанського та Вишгородського районів, а також в Переяслав-Хмельницькому. Рятувальники оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов показав уламки збитих російських ракет. Збиті снаряди окупантів поліцейські Київської області виявляють в різних районах області. Загалом Силами Протиповітряної оборони збито щонайменше десять ракет російських окупантів. 

Нагадаємо, внаслідок ракетного обстрілу через пошкодження енергетичного об‘єкту біля Києва, 80% споживачів столиці залишились без водопостачання. Запастись водою можна зі столичних бюветів. 

За даними компанії ДТЕК Київські регіональні електромережі 31 жовтня через ракетний обстріл пошкоджені енергооб’єкти, що живлять Бориспільську, Броварську, Переяславську, Вишгородську та Ірпінську громади. Окрім того, у зв’язку з ранковими обстрілами енергетичної інфраструктури України кілька ділянок залізниці були знеструмлені. Про затримку поїздів з Києва поінформували в "Укрзалізниці".

Дивіться також відео, як збивають російські ракети на Київщині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Mybkexperience

1 листопада 2022, 08:15

Great article. https://www.mybkexperience.review

Mybkexperience

1 листопада 2022, 08:13

Thank you for posting . https://www.mybkexperience.review

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися