Киянин підтримував збройну агресію рф: слідчі завершили розслідування

Правопорушник поширював матеріали, в яких містилось підтримання збройної агресії рф проти України

Слідчі поліції Києва завершили розслідування щодо киянина, який у мережі виправдовував та визнавав правомірною збройну агресію рф. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

У травні цього року правоохоронці повідомили про підозру киянину 1954 року народження, який у мережі Інтернет підтримував збройну агресію рф. Під час розслідування поліцейські виявили, що правопорушник поширював у соціальних мережах матеріали, в яких містилось підтримання збройної агресії рф проти України. Правоохоронці проведи санкціонований обшук у помешканні фігуранта та вилучили планшет і ноутбук, з яких здійснювалась злочинна діяльність.

Обвинувальний акт з матеріалами кримінального провадження наразі скеровано до суду. Фігуранту загрожує до п’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

На Київщині виявили двох осіб з телефонами, повними компромату. На Київщині прикордонники виявили двох чоловіків, у телефонах яких містилися компроментуючі матеріали. Громадяни прямували до столиці. У їх гаджетах прикордонники виявили інформацію російської пропаганди, листування антиукраїнської спрямованості з особами, які проживають на тимчасово окупованій території. Про це повідомляють "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися