На столичному Печерську киянин виготовляв та збував боєприпаси (ФОТО)

Зловмисника затримали безпосередньо під час чергового продажу набоїв

На столичному Печерську оперативники викрили та затримали киянина за виготовлення і збут боєприпасів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

30-річного торговця боєприпасів затримали безпосередньо під час чергового збуту набоїв за 23 000 гривень. У ході обшуків за місцем проживання киянина вилучено понад 900 набоїв різного калібру, а також станок і приладдя для їх виготовлення, карабіни, помпову рушницю. 

Встановлено, що чоловік продавав набої особисто з рук в руки, а також через поштові відправлення. 

Співробітники поліції затримали зловмисника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Фігуранту загрожує до семи років позбавлення волі.

Мільйон доларів на чорному ринку: СБУ виявила у Києві підпільний наркосклад. СБУ ліквідувала схему контрабандного ввезення до України сильнодійних речовин, що використовують для виробництва синтетичних наркотиків. Під час обшуків у зловмисників виявлено більше 4-х тонн прекурсорів. Вартість вилученого на чорному ринку становить майже $1 млн. Про це повідомляють "Коментарі".

На Київщині чоловік насмерть збив велосипедиста, втік та спалив авто. Під Києвом водій збив велосипедиста, втік та підпалив своє авто, щоб приховати сліди злочину. Правоохоронці розшукали винуватця смертельного ДТП. Про це повідомляє поліція Київщини, передають "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися