На Київщині чоловік насмерть збив велосипедиста, втік та спалив авто (ВІДЕО)

Під Києвом водій збив велосипедиста та спалив свою автівку

Під Києвом водій збив велосипедиста, втік та підпалив своє авто, щоб приховати сліди злочину. Правоохоронці розшукали винуватця смертельного ДТП. Про це повідомляє поліція Київщини.

Аварія трапилася по вулиці Київська в селі Рудня 31 жовтня. 33-річний водій автомобіля "ВАЗ-2101" скоїв наїзд на 54-річного велосипедиста, який рухався вулицею в темну пору доби.

Потерпілий від отриманих травм помер на місці.

Працівники поліції з’ясували, що зловмисник після скоєння аварії втік з місця події та підпалив своє авто, щоб приховати сліди злочину.

Чоловікові загрожує до 8 років за ґратами з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами до 3 років.

У Києві чоловік порізав колеса авто військового через білий хрест на машині. Зловмисник порізав колеса на припаркованому уздовж дороги мікроавтобусі  "Форд" через те, що йому не сподобались позначки на ньому, передають "Коментарі".

Киянин підтримував збройну агресію рф: слідчі завершили розслідування. Правопорушник поширював матеріали, в яких містилось підтримання збройної агресії рф проти України. Слідчі поліції Києва завершили розслідування щодо киянина, який у мережі виправдовував та визнавав правомірною збройну агресію рф.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися