У Києві чоловік порізав колеса авто військового через білий хрест на машині

Поліцейські Києва затримали порушника, який порізав шини на автомобілі військового

У Києві чоловік порізав колеса авто військового через білий хрест на машині. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Зловмисник порізав колеса на припаркованому уздовж дороги мікроавтобусі  "Форд" через те, що йому не сподобались позначки на ньому.

На спецлінію 102 надійшов дзвінок від місцевого мешканця про те, що невідомий чоловік порізав колеса на автомобілі "Форд", який належить його батьку. За вказаною адресою виїхали правоохоронці. 

Прибувши, правоохоронці виявили на місці киянина із ножем у руках. З його слів, йому не сподобався білий хрест, нанесений на автомобіль, через що він ножем порізав на ньому шини. Свідком події став син власника автомобіля, який зупинив порушника.

Правопорушник – 61-річний мешканець столиці, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Досудове розслідування триває.

Киянин підтримував збройну агресію рф: слідчі завершили розслідування. Правопорушник поширював матеріали, в яких містилось підтримання збройної агресії рф проти України. Слідчі поліції Києва завершили розслідування щодо киянина, який у мережі виправдовував та визнавав правомірною збройну агресію рф, передають "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися