Хотів збути "товар": у київському метро затримали неповнолітнього з наркотиками

У молодика було виявлено 25 згортків з амфетаміном

Поліцейські зупинили у метро 16-річного киянина та при перевірці виявили у нього 25 згортків з амфетаміном. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

На станції київського метро "Академмістечко" правоохоронці зупинили громадянина, який поводив себе підозріло. Побачивши поліцейських, молодик намагався втекти. При поверхневій перевірці у нього було виявлено 25 згортків з речовиною, схожою на амфетамін.

З’ясувалося, що хлопець придбав "товар" у Інтернет-магазині з метою подальшого збуту на території столиці. За це йому загрожує до восьми років за ґратами.

Результат експертизи підтвердив, що вилучений засіб – амфетамін.

Судом правопорушнику обраний запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Мільйон доларів на чорному ринку: СБУ виявила у Києві підпільний наркосклад. СБУ ліквідувала схему контрабандного ввезення до України сильнодійних речовин, що використовують для виробництва синтетичних наркотиків. Про це СБУ повідомляє у Телеграм. Під час обшуків у зловмисників виявлено більше 4-х тонн прекурсорів. Вартість вилученого на чорному ринку становить майже $1 млн, пишуть "Коментарі".

На столичному Печерську киянин виготовляв та збував боєприпаси. 30-річного торговця боєприпасів затримали безпосередньо під час чергового збуту набоїв за 23 000 гривень. У ході обшуків за місцем проживання киянина вилучено понад 900 набоїв різного калібру, а також станок і приладдя для їх виготовлення, карабіни, помпову рушницю. Встановлено, що чоловік продавав набої особисто з рук в руки, а також через поштові відправлення. Про це повідомляють "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися