У Києві вилучили велику кількість підроблених ліків від раку (ФОТО, ВІДЕО)

Що відомо про підробку медичних препаратів

У Києві та Київській області під час обшуків вилучили велику кількість ліків сумнівної якості, призначених для лікування онкологічних захворювань. Про це розповіли в Державній прикордонній службі України, передають "Коментарі".

За даними відомства, в рамках розслідування кримінального провадження прикордонники, слідчі поліції та прокурори провели низку обшуків в Києві та Київській області. У фігурантів кримінальної справи про підробку ліків від онкологічних захворювань вилучили велику кількість дороговартісних медичних препаратів сумнівної якості та невідомого походження, призначених для лікування злоякісних пухлин.

Окрім того, правоохоронці вилучили гроші, банківські картки, мобільні телефони та інші речові докази. Слідчі дії тривають за кількома статтями Кримінального кодексу України.


Нагадаємо, столичні митники викрили спробу незаконного пересилання з України до США пристроїв для несанкціонованого відмикання замків. Нелегальний товар виявили під час перевірки посилки з Чернівців. В документах для митного контролю було зазначено, що до США відправляють десять інструментів вартістю 300 доларів. Однак в міжнародному відправленні замість легальних інструментів знайшли відмички українського виробництва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Гостомелі відновив роботу відділ митного оформлення "Вишневе". Український офіс міжнародної логістичної компанії "Кюне і Нагель", де розташовано митний пост, планує за кілька тижнів планують завершити розчищення території від завалів, спричинених бойовими діями. Зараз на території компанії "Кюне і Нагель" знов працює місце прибуття автотранспорту на площі 4,5 тисячі квадратних метрів. Роботу митного складу не тільки відновили, а й збільшили його площу майже вдвічі — з 234 до 450 квадратних метрів. Тут також знаходиться особовий склад підрозділу митного оформлення Київської митниці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися