На території університету в Києві сталася стрілянина (ФОТО)

Подробиці розповіли в поліції

В Солом’янському районі Києва на території університету сталася стрілянина. Про це повідомили в столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, навчальний заклад, де стріляли, розташований на вулиці Академіка Янгеля. Прибувши на виклик поліцейські та слідчі з’ясували, що п’яний чоловік стріляв з пневматичної зброї. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння він побачив свою знайому, яка каталась на роликах, дістав пістолет та декілька разів вистрілив в її бік. Внаслідок стрілянини 25-річна киянка отримала поранення плеча.

Стрілка затримали, а пістолет направили на експертизу. Затриманим виявився 56-річним мешканцем Києва. Раніше чоловік до кримінальної відповідальності не притягувався. Мотиви його вчинку поки що невідомі. Киянину повідомили про підозру у хуліганстві та заарештували. Чоловіку загрожує до семи років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві заблокували роботу нелегального онлайн-казино, яке перерахувало до РФ кілька мільярдів гривень прибутків. Кіберфахівці СБУ провели безпрецедентну спецоперацію для блокування організованого злочинного угруповання, створеного п’ятьма росіянами в Україні. До злочинної організації також входили п’ять українських громадян. Подробиці та фото — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві затримали шахрая, який видавав себе за співробітника СБУ. Чоловік обіцяв одному з підприємств "уникнення" санкцій Ради національної безпеки і оборони України. За свої "послуги" планував отримати пів мільйона доларів. Шахрай також обіцяв підприємцю закриття кримінального провадження щодо представників цієї компанії, до керівного складу якої раніше входив росіянин.

Читайте також, що в Київській області через загрозу вибуху евакуювали ТРЦ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися