На Київщині через загрозу вибуху евакуювали ТРЦ (ВІДЕО)

Подробиці розповіли в поліції

В Білій Церкві перевірили інформацію щодо замінування та можливого вибуху в одному з торгово-розважальних центрів міста. Про це розповіли в поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними відомства, сьогодні, 18 листопада, о 14:25 годині правоохоронці отримали виклик про можливий вибух у ТРЦ в Білій Церкві. На місці події працювали вибухотехніки, кінологи, поліцейські, а також рятувальники та медики. З будівлі торгового центру негайно евакуювали усіх відвідувачів. Поліцейські перевірили приміщення, але вибухонебезпечних предметів не знайшли. Правоохоронці подякували відвідувачам ТРЦ за розуміння, дотримання інструкцій силовиків та правил особистої безпеки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що киян попередили, що під час вимкнення електроенергії системи сповіщення про повітряну тривогу у столиці не працюють.

Нагадаємо, начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов оприлюднив фото, як у Київській області ракета російських окупантів влучила в приватний будинок. Правоохоронець також показав відео прольоту та збиття ворожої ракети над Київщиною.

Читайте також, що під час обстрілів Київської області діти знайшли збиту ракету та несли її до школи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися