Під час обстрілів Київської області школярі знайшли збиту ракету (ВІДЕО)

В поліції розповіли подробиці

В Бучанському районі Київської області під час потужного ракетного обстрілу школярі знайшли уламки збитої ворожої ракети. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, повідомлення про те, що за школою діти знайшли збиту ракету і несуть показати, правоохоронці в самий розпал потужного обстрілу Київщини 15 листопада отримали від керівника одного із навчальних закладів Бучанського району.

"Те, що діти під час ракетної загрози знаходились на вулиці, те, що дорослі відкрито ігнорували повітряну тривогу – вища міра безвідповідальності. Той же факт, що малеча так легковажно поводилась із вибухонебезпечними предметами, які несуть реальну загрозу життю і здоров’ю – просто шокує", — заявив Нєбитов.

Керівник регіональної поліції наголосив, що і батьки, і вихователі, і адміністрація навчальних закладів беззаперечно несуть відповідальність за життя і здоров’я дітей.

"Втім, вчитись бути слухняними та дотримуватися правил поведінки треба у родині, тим більше зараз, коли загроза ворожих атак може чатувати кожної миті, практично всюди", — додав Нєбитов.

Керівник Національної поліції України в Київській області уточнив, що внаслідок потужної ракетної атаки російських окупантів на Київщину 15 листопада відбулося влучання трьох ракет, щонайменше п’ять збили сили Протиповітряної оборони України. Від ворожих обстрілів постраждали Фастівський, Обухівський та Білоцерківський райони Київської області. Руйнувань зазнали об'єкти енергетичної інфраструктури та житлові будинки. Внаслідок обстрілів загинула жінка, ще три людини отримали осколкові поранення та контузії.

В Київській області триває фіксація наслідків ракетних обстрілів російських окупантів після потужної ракетної атаки 15 листопада. Вже відомо про понад 15 пошкоджених житлових будинків.

Начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов раніше оприлюднив фото, як у Київській області ракета російських окупантів влучила в приватний будинок. Правоохоронець також показав відео прольоту та збиття ворожої ракети над Київщиною.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 15 листопада російські окупанти завдали ракетний удар по об'єкту критичної інфраструктури на території однієї з громад Київської області. Внаслідок ворожої атаки поранено троє людей. У Києві та Київській області під час потужної ракетної атаки вводили екстрені відключення світлаКиян попередили, що під час вимкнення електроенергії системи сповіщення про повітряну тривогу у столиці не працюють.

Нагадаємо, 15 листопада внаслідок ракетного обстрілу Києва загинула літня жінка, ще одна людина постраждала. Через ракетний обстріл Києва в столиці призупиняли роботу червоної гілки метро. Після ракетних ударів по Києву і тривалої повітряної тривоги метро відновило рух в звичайному режимі. Загалом по Києву російські окупанти випустили 21 ракету, з яких 18 знищили сили Протиповітряної оборони. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися