В Києві під час ракетного обстрілу ввели екстрені відключення світла

Киян попередили в ДТЕК

У Києві під час повітряної тривоги та ракетного обстрілу столиці скасували планові відключення електроенергії та ввели екстрені. Про це попередили в компанії ДТЕК Київські електромережі.

"В Києві відбуваються екстрені відключення світла. Графіки аварійних відключень, які складені раніше, наразі не діють. Енергетики ДТЕК разом зі спеціалістами НЕК "Укренерго", іншими екстреними службами й органами державної влади роблять все можливе для скорішої стабілізації ситуації", — заявили в ДТЕК Київські електромережі.

Окрім того, екстрені відключення світла ввели в Київській області.

Наразі у Київській області працюють сили Протиповітряної оборони України, ракетна атака на Київ та регіон триває. За словами Київського міського голови Віталія Кличка, під час ракетної атаки на столицю є влучання ворожих ракет в два житлових будинки в Печерському районі Києва. На місці вже працюють рятувальники та лікарі. Мер столиці також повідомив про ще одне влучання ворожої ракети в багатоповерхівку в Печерському районі Києва.

У військовій адміністрації Києва закликали киян перебувати в укриттях та повідомили, що над столицею збито чотири ворожих ракети.

Повітряна тривога у Києві та Київській області триває. Під час повітряної тривоги керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба закликав мешканців залишатися в укриттях через загрозу ракетного обстрілу та не ігнорувати сигнал повітряної тривоги.

Водночас мер Броварів Ігор Сапожко попередив, що існує значна імовірність атаки на об'єкти інфраструктури Київської області. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саша

15 листопада 2022, 16:49

Спасибо за разъяснение. А свет отключили чтобы ракеты нас не заметили, или что-то другое?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися