Ракети окупантів пошкодили об’єкт критичної інфраструктури на Київщині (ФОТО)

Що відомо про наслідки ворожої атаки

На Київщині ракетним обстрілом пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури та житлові будинки. Про наслідки ворожих атак розповіли в Офісі генерального прокурора України, передають "Коментарі".

За даними відомства, 15 листопада російські окупанти завдали ракетний удар по об'єкту критичної інфраструктури на території однієї з громад Київської області. Внаслідок ворожої атаки поранено троє людей. Медики оцінюють стан потерпілих як задовільний.

Окрім того, на території кількох районів Київської області пошкоджено житлові будинки та господарські споруди мешканців. На місці обстрілів працюють слідчі, прокурори та експерти. Фахівці фіксують черговий воєнний злочин російських окупантів. За фактом ракетних ударів по Київській області розпочали розслідування порушення законів та звичаїв війни.

Керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба повідомив, що через потужні ракетні удари по енергетичній інфраструктурі України в Київській області склалася критична ситуація з електропостачанням. Через це в регіоні були введені екстрені вимкнення електрики. Відновлювальні роботи тривають.  

Начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов оприлюднив фото, як у Київській області ракета російських окупантів влучила в приватний будинок. Правоохоронець також показав відео прольоту та збиття ворожої ракети над Київщиною.

Нагадаємо, внаслідок ракетного обстрілу Києва загинула літня жінка, ще одна людина постраждала. Через ракетний обстріл Києва в столиці призупиняли роботу червоної гілки метро. Після ракетних ударів по Києву і тривалої повітряної тривоги метро відновило рух в звичайному режимі. Загалом по Києву російські окупанти випустили 21 ракету, з яких 18 знищили сили Протиповітряної оборони.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві під час повітряної тривоги та ракетного обстрілу столиці скасували планові відключення електроенергії та ввели екстрені. Пів столиці опинилася без світла. Киян попередили, що під час вимкнення електроенергії системи сповіщення про повітряну тривогу у столиці не працюють.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися