Ракетний удар по Києву: стало відомо про одного загиблого

У столиці тривають пошукові роботи на місцях влучань ракет

У Києві внаслідок ракетного обстрілу в одному з житлових будинків знайшли тіло загиблого. Про це повідомив Київській міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

"На Печерську, в одному з будинків, куди влучила ракета, рятувальники виявили тіло одного загиблого. Рятувально-пошукові роботи тривають", — заявив Кличко.

За його словами, через масовану ракетну атаку, за розпорядженням НЕК "Укренерго", енергетики розпочали екстрені відключення світла по всій Україні, зокрема, і у Києві.

"Це необхідний крок задля збалансування енергосистеми та уникнення аварій на обладнанні. Графіки стабілізаційних відключень наразі не діють! У столиці без світла попередньо щонайменше половина клієнтів", — поінформував Кличко.

На місці влучання ворожої ракети в Печерському районі столиці перебуває начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

"Наразі ведуться пошуково-рятувальні роботи. Приймається рішення по відселенню мешканців. Стало відомо про одну жертву внаслідок влучання в житловий будинок Печерського району", — йдеться в повідомленні КМВА.

Наразі у Київській області працюють сили Протиповітряної оборони України, ракетна атака на Київ та регіон триває. За словами Київського міського голови Віталія Кличка, під час ракетної атаки на столицю є влучання ворожих ракет в два житлових будинки в Печерському районі Києва. На місці працюють рятувальники та лікарі. Мер столиці також повідомив про ще одне влучання ворожої ракети в багатоповерхівку в Печерському районі Києва.

У військовій адміністрації Києва закликали киян перебувати в укриттях та повідомили, що над столицею збито чотири ворожих ракети.

Повітряна тривога у Києві та Київській області триває. Керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба закликав мешканців залишатися в укриттях через загрозу ракетного обстрілу та не ігнорувати сигнал повітряної тривоги.

Водночас мер Броварів Ігор Сапожко попередив, що існує значна імовірність атаки на об'єкти інфраструктури Київської області.  

Читайте також, що в Києві та області під час ракетного обстрілу ввели екстрені відключення світла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися