На Київщині від уламків збитої ракети загинула жінка

Що розповіли в поліції

В Київській області під час повітряної тривоги від уламків збитої ворожої ракети загинула жінка. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, під час потужної ракетної атаки 15 листопада жінка вшановувала пам'ять загиблого чоловіка на цвинтарі.

"Ворожа ракета вбила жительку села Плесецьке. На жаль, все ж є загиблі внаслідок вчорашнього ракетного обстрілу окупантів. Під час повітряної атаки 69-річна жінка знаходилась на цвинтарі, вшановувала пам'ять чоловіка та загинула через смертельне поранення уламками ракети", — повідомив Нєбитов.

Керівник регіональної поліції висловив співчуття близьким загиблої та вкотре наголосив, що під час повітряної тривоги треба знаходитись в укриттях. Наразі в Київській області триває фіксація наслідків ракетних обстрілів російських окупантів після потужної ракетної атаки 15 листопада. Вже відомо про понад 15 пошкоджених житлових будинків.

Начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов раніше оприлюднив фото, як у Київській області ракета російських окупантів влучила в приватний будинок. Правоохоронець також показав відео прольоту та збиття ворожої ракети над Київщиною.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 15 листопада російські окупанти завдали ракетний удар по об'єкту критичної інфраструктури на території однієї з громад Київської області. Внаслідок ворожої атаки поранено троє людей. У Києві та Київській області під час потужної ракетної атаки вводили екстрені відключення світлаКиян попередили, що під час вимкнення електроенергії системи сповіщення про повітряну тривогу у столиці не працюють.

Нагадаємо, 15 листопада внаслідок ракетного обстрілу Києва загинула літня жінка, ще одна людина постраждала. Через ракетний обстріл Києва в столиці призупиняли роботу червоної гілки метро. Після ракетних ударів по Києву і тривалої повітряної тривоги метро відновило рух в звичайному режимі. Загалом по Києву російські окупанти випустили 21 ракету, з яких 18 знищили сили Протиповітряної оборони. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися