На Київщині серійний крадій залишив мешканців громади без генераторів

Обидва генератори повернуто власникам

Днями у місті Бориспіль правоохоронці затримали зловмисника, який викрав колеса автомобілів та генератори. Про це повідомляє поліція Київської області.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що підозрюваний залишив п’ять транспортних засобів без коліс. Також зловмисник викрав генератори у жителів громади.

У листопаді зловмисник проник на подвір’я приватного будинку та викрав генератор. Через кілька днів фігурант проник до продуктового магазину, зламавши двері, та викрав електронний пристрій. Раніше судимого за майнові злочини 25-річного зловмисника, який зараз перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, затримали в ході скоординованої операції правоохоронці Бориспільського відділу поліції Київської області.

Обидва генератори повернуто власникам. За фактами крадіжок, вчинених під час воєнного стану, слідчі повідомили зловмиснику про підозру за процесуального керівництва Бориспільської окружної прокуратури. За крадіжку чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.

На Київщині чоловік викрав генератор із зоомагазину. До Фастівського управління поліції Київщини надійшло повідомлення про крадіжку генератора від адміністратора зооветцентру в Боярці. Правоохоронці встановили та затримали зловмисника завдяки записам із камер відеоспостереження. Крадієм генератора виявився 23-річний місцевий мешканець, який раніше вже мав проблеми із Законом.

У районі Склозаводська у Бучі до об’єктів критичної інфраструктури підключають потужний генератор. В період блекауту це забезпечить мешканців тепло- та водопостачанням. Зокрема, генератор під’єднанають до котельні мікрорайону, об‘єктів водопостачання та дошкільного закладу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися