На Київщині чоловік викрав генератор із зоомагазину (ВІДЕО)

У зв’язку з відключеннями світла крадіжки генераторів стали розповсюдженим видом злочинів

На Київщині правоохоронці затримали зловмисника, який викрав із зоомагазину генератор. Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області.

Повідомляється, що до Фастівського управління поліції Київщини надійшло повідомлення про крадіжку генератора від адміністратора зооветцентру в Боярці.

Правоохоронці встановили та затримали зловмисника завдяки записам із камер відеоспостереження. Крадієм генератора виявився 23-річний місцевий мешканець, який раніше вже мав проблеми із Законом.

За фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, розпочато досудове розслідування. Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

"Шановні громадяни, застерігаємо вас, що у зв’язку з відключенням електроенергії крадіжки генераторів стали розповсюдженим видом злочинів. Тому поліція Київщини вкотре закликає: будьте обачними та обережними, бережіть своє майно!" - наголосили в пресслужбі поліції.

На Київщині вишки мобільного зв’язку під’єднали до генераторів. Чотири вишки мобільного зв’язку в Бучі під’єднали до резервного живлення. Процес заживлення інших вишок триває.

На Київщині чоловік помер через електрогенератор. На Київщині зафіксовані випадки отруєння чадним газом. У селі Бобриця родина використовувала для освітлення генератор, який знаходився прямо в приміщенні. У результаті отруєння загинув чоловік. Трагічний інцидент трапився і в Гостомелі, де чадним газом отруїлась ціла родина.

Дратує шум: кияни просять ввести правила використання генераторів. Кияни пропонують встановити правила використання паливних генераторів. Відповідна петиція з'явилася на сайті Київради.

"Безперечно, бізнес має працювати і під час планових або аварійних відключень електроенергії. Разом з тим, звук працюючого генератора, виставленого просто на тротуар поруч з зупинкою громадського транспорту або в двір житлових будинків, створює надто високий рівень шуму", - пише автор петиції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися