На Київщині вишки мобільного зв’язку під’єднали до генераторів (ФОТО)

У Бучі вишки мобільного зв’язку під’єднали до резервного живлення

Чотири вишки мобільного зв’язку в Бучі під’єднали до резервного живлення. Процес заживлення інших вишок триває. Про це повідомляє Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

"Оператори обіцяють, що під час можливого блекауту ми зможемо здійснювати дзвінки, де є покриття мережі заживлених вишок. Ці вишки мобільного зв’язку тепер приєднані до генераторів. Цього, ймовірно, буде недостатньо для підтримки мобільного інтернету, але вистачить для звичайних телефонних переговорів", - йдеться у повідомленні.

Проект реалізований Бучанською міською радою спільно з мобільним оператором Kyivstar та компанією ЮТЕМ і у співпраці з місцевими підприємцями Юрієм Рибальченко та Богданом Карпенком.

"Спільними зусиллями шукаємо технологічні рішення, щоб підготуватися до критичних ситуацій", - написав Анатолій Федорук.

Як залишатися на звʼязку в критичній ситуації: поради для киян. Команда Центру комунікації оприлюднила головні поради для киян, як залишатися на звʼязку в критичній ситуації.

Кличко назвав торгові точки в Києві, які працюватимуть у разі повного блекауту. У випадку нових ударів ворога по критичній інфраструктурі України та повної відсутності внаслідок цього електрики, у Києві продовжуватимуть працювати окремі торгові мережі, ринки, магазини та ТРЦ. Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

"Столична влада та бізнес готуються до різних варіантів розвитку подій. Ми склали перелік, із зазначенням адрес торгових мереж, продуктових ринків, магазинів (супермаркетів) та ТРЦ, які продовжуватимуть працювати на автономних джерелах живлення, аби забезпечити потреби киян у продуктах харчування, воді, побутових та промислових товарах", - написав мер столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися