Кличко назвав торгові точки в Києві, які працюватимуть у разі повного блекауту

Мер Києва назвав торгові точки, які працюватимуть в разі нових ударів по критичній інфраструктурі та повної відсутності внаслідок цього світла

У випадку нових ударів ворога по критичній інфраструктурі України та повної відсутності внаслідок цього електрики, у Києві продовжуватимуть працювати окремі торгові мережі, ринки, магазини та ТРЦ. 

Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

"Столична влада та бізнес готуються до різних варіантів розвитку подій. Ми склали перелік, із зазначенням адрес торгових мереж, продуктових ринків, магазинів (супермаркетів) та ТРЦ, які продовжуватимуть працювати на автономних джерелах живлення, аби забезпечити потреби киян у продуктах харчування, воді, побутових та промислових товарах", - написав мер столиці. 

Переліки торгових точок знаходяться за посиланнями:

мережі магазинів;

- ТРЦ;

- ринки.

Графік роботи торгових точок в умовах блекауту може бути скороченим.

Позапланові відключення світла на Київщині: на високовольтній лінії сталася аварія. ДТЕК працює над відновленням електроенергії в Бучанській громаді, яке затягнулося надовго через аварію напередодні.

1 грудня через відключення електроенергії сталася аварія на високовольтній лінії. Саме вона спричинила тривалі позапланові відключення світла в Бучі, Ірпені, Гостомелі та Коцюбинському.

У Києві почастішали аварії в енергомережах: причина. В енергомережах Києва значно частіше почали траплятися аварії. Генеральний директор компанії YASNO Сергій Коваленко пояснив, у чому їх причина.

За словами гендиректора YASNO, Київ ще не повернувся до графіків, тому мешканцям столиці складно планувати споживання електрики. Тому після того, як подається світло, кияни починають вмикати в розетки всі прилади. Через підвищену напругу вибиває автоматика. Друга причина аварій - погода.

Генератори, теплі ковдри та навіть кінотеатр: як виглядає пункт обігріву в Києві. КМДА опублікувала фото пункту обігріву в одному з районів міста. На фото можна побачити генератори, їдальню, пральні машини, кухонні прилади, запас їжі та медикаментів, ковдри та одяг, укриття та навіть кінотеатр.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей

5 грудня 2022, 19:08

Поставить каждому дому , выдавать людям . ( а не предупреждать отключим , воды не будет ( не тупые все видим ) Максимально не жадничать выделить из резервного фонда деньги на дизель генераторы , солнечные генераторы , все что можно , не допускайте паники людям . ( многие чиновники думают что их ситуация не достанет если все плохо будет со светом и водой , говорю не буду каркать ЛЮДЕЙ НЕ УДЕРЖИТЕ придут к ВАМ домой ( война войной а поставить оборудование и заранее по беспокоиться время есть ) ( ТРОНУТЬСЯ ЛЮДИ К ВАМ НЕ ОСТАНОВИТЕ ) карманы по выворачиваете все )

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися