Генератори, теплі ковдри та навіть кінотеатр: як виглядає пункт обігріву в Києві (ФОТО)

Пункти обігріву у столиці обладнують всім необхідним

У кожному районі Києва облаштують пункти обігріву. Вони працюватимуть у випадку надзвичайних ситуацій узимку. Про це повідомляє КМДА.

Пункти обігріву обладнують всім необхідним: теплом, освітленням, санвузлами, їдальнями, місцями для відпочинку, банками теплого одягу та теплими ковдрами, генераторами для аварійного живлення, тепловими гарматами.

Неподалік за необхідності чергуватимуть співробітники швидкої допомоги. У пунктах будуть кімнати для надання медичної допомоги.

Відвідувачі пунктів матимуть доступ до новин та актуальної інформації про місто, а також психологічну підтримку.

КМДА опублікувала фото пункту обігріву в одному з районів міста. На фото можна побачити генератори, їдальню, пральні машини, кухонні прилади, запас їжі та медикаментів, ковдри та одяг, укриття та навіть кінотеатр.

До Києва везуть теплові гармати, - Віталій Кличко. На випадок відсутності в будинках Києва електрики та опалення через російські обстріли міська влада Києва готується забезпечувати мешканців теплом у різні способи. В тому числі за допомогою теплових гармат, передають "Коментарі".

Тепловими гарматами називають пересувні обігрівачі, які створюють потужний потік гарячого повітря за допомогою нагрівального елемента та вентилятора. Потужні теплові  гармати використовують для обігріву великих приміщень та напіввідкритих просторів. 

У кожному районі Києва облаштують по 100 пунктів обігріву. У кожному районі Києва підготують в середньому по 100 пунктів обігріву на випадок критичних пошкоджень системи опалення взимку, пишуть "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

27 листопада 2022, 01:53

Це мабуть у клічко в бункере таке забезпечення. Бо навіть адреси немає . Або фоткі тупо з інтернету витяги.

Людмила Ивановна

26 листопада 2022, 20:31

На Радужном только зарядить телефон.Зачем писать ерунду. Кипятком и не пахнет

Микола

5 листопада 2022, 17:39

Не треба показухи з кінотеатрами. Залишилось ще нічні клуби там влаштувати. Робіть НЕОБХІДНЕ для людини, щоб можна було людині обігрітись в холод.

Микола

5 листопада 2022, 17:37

Не треба цієї показухи з білими стільцями і кінотеатрами. Ви б ще бари понабудовували там. Робіть НЕОБХІДНЕ для людей, щоб можна було нагрітися лбдині в холод.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися