У Києві знайшли викрадений транспортний засіб у підвалі будинку

Інспектори виявили транспортний засіб у підвалі одного з житлових будинків

Київські патрульні знайшли викрадений транспортний засіб у підвалі будинку на вулиці Вацлава Гавела. Про це повідомила патрульна поліція Києва.

Інцидент стався у Солом'янському районі. Громадянин зателефонував на лінію 102 та повідомив, що на вулиці Академіка Білецького в нього викрали орендований мопед Yamaha Jog.

На місце оперативно прибули правоохоронці. Зв'язавшись із власником скутера, інспектори дізналися, що транспортний засіб був обладнаний GPS-трекером. Після цього поліція розпочала пошуки. Згодом інспектори виявили скутер у підвалі одного з житлових будинків на вулиці Вацлава Гавела. Заявник упізнав його.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Солом'янського управління поліції для подальшого з'ясування обставин.

У Києві п'яний чоловік викрав службовий автомобіль та розбив його у ДТП. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік викрав машину компанії та вчинив аварію. У ході документування ДТП правоохоронці встановили, що розбитий "Шевроле" перебував у розшуку.

Поліція встановила, що водій автомобіля працював охоронцем у приватній компанії. Під час нічного чергування, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік вирішив викрасти службовий автомобіль та покататися столицею. 21-річний водій не впорався з керуванням та спровокував аварію.

На Київщині виявили три автомобілі в розшуку. Патрульні на Київщині виявили три автомобілі в розшуку і у всіх цих випадках зв'язалися з ініціаторами розшуку.

Читайте также