На Київщині виявили три автомобілі в розшуку (ФОТО)

Правоохоронці зв'язалися з ініціаторами розшуку

З 21 грудня патрульні на Київщині виявили три автомобілі в розшуку. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції.

Ввечері 21 грудня інспектори помітили автомобіль Chevrolet Epica. Водій зупинився на одній із зупинок громадського транспорту у Борисполі через поламку автомобіля. Під час перевірки документів у поліції підтвердили, що автомобіль перебуває у розшуку у Бориспільському районі як власність боржника.

Того ж вечора на вулиці Київський Шлях в Борисполі стався ще один інцидент. Патрульні зупинили Pontiac Grand Prix та перевірили документи. У результаті з'ясувалося, що цей транспортний засіб розшукують у місті Києві як майно боржника.

Опівдні 22 грудня на вулиці Кільцева дорога у Києві інспектори зупинили автомобіль Mercedes. Під час перевірки документів, наданих водієм, патрульні підтвердили, що цей автомобіль перебуває в розшуку у столиці як власність боржника.

У всіх цих випадках правоохоронці зв'язалися з ініціаторами розшуку.

У Києві зупинили водія з підробними документами. Днями поліція зупинила автомобіль Skoda на одному з блокпостів. Спілкуючись із правоохоронцями, 32-річний водій надав усі необхідні документи для перевірки. Інспектори швидко помітили ознаки підробки посвідчення водія: відсутність елементів голографічного захисту, невизначені шрифти та незрозумілий мікротекст.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися