Киянин застрелив сусіда та сховав тіло на балконі (ВІДЕО)

Що відомо про цинічне вбивство

У Києві чоловік застрелив знайомого з мисливської рушниці, сховав тіло на балконі та намагався обставити вбивство як самозахист. Про злочин розповіли в столичній поліції, передають "Коментарі".

Начальник слідчого відділення Дніпровського управління поліції Валерій Джус розповів, що чоловіки разом розпивали алкоголь, а потім посварилися. Власник оселі взяв мисливську рушницю та двічі вистрілив в свого сусіда. Від отриманих травм чоловік помер. Стрілок перетягнув тіло з кімнати на балкон та вимив підлогу від слідів крові.

"Через декілька днів власник оселі повідомив до поліції про злочин, пояснивши свої дії як самозахист, але ця версія не знайшла підтвердження. Ми вилучили з місця події ймовірне знаряддя вбивства - мисливську рушницю, а також інші речові докази", — повідомив Джус.

Мешканця Києва 1970 року народження затримали та оголосили підозру у скоєнні злочину. Раніше не судимому чоловіку загрожує до 15 років тюрми. Досудове слідство триває. 

заперечував воєнні злочини російських окупантів в Бучі. Проти настоятеля парафії Київсько-Житомирської дієцезії Римсько-Католицької церкви зібрали докази щодо антиукраїнській діяльності. Священик публічно виправдовував напад російських військ на Україну та заперечував воєнні злочини російських загарбників проти українців. В СБУ зазначили, що факти численних вбивств і катувань людей в Бучі в своїх "промовах" перед вірянами священник називав "постановкою". Настоятель закликав не довіряти офіційній інформації українських державних установ та ЗМІ про вчинені російськими окупантами воєнні злочини. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва вилучили наркотики та психотропи на понад мільйон гривень та затримали наркоторгівців. Торгівлею наркотиками на території Києва та Київської області займалися шість уродженців Донецької області, які мешкають в столиці. Для цього створили та адміністрували в Telegram-каналі три наркокрамниці. "Товар" збували гуртовими партіями через поштові відправлення та "мастер-клади", а також в роздріб.

Читайте також, як на Київщині депутати допомагали тікати "ухилянтам" за кордон.

Читайте также