Вдарив ножем у спину: на Київщині син зарізав батька

Вбивці загрожує до 15 років позбавлення волі

Поліція Київщини повідомила про підозру зловмиснику, який зарізав батька ножем. Між сином і батьком стався конфлікт, і фігурант вдарив  53-річного чоловіка ножем у спину. Про це повідомили у поліції Київської області.

Днями до Броварського відділення поліції Київської області надійшло повідомлення від медпрацівників про те, що в одній із квартир міста Березань виявлено мертву людину з ножовим пораненням.

Співробітники правоохоронних органів, які прибули на місце, дізналися, що між сином і батьком сталася сутичка, в результаті якої 28-річний хлопець завдав ножового поранення 53-річному чоловікові в спину. Потерпілий помер на місці.

Поліція заарештувала злочинця і помістила його в ізолятор. Слідчі повідомили нападнику про підозру в умисному вбивстві.

Вбивці загрожує до 15 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу для підозрюваного.

У Києві чоловік зарізав дружину та намагався замаскувати вбивство під суїцид. Під час сварки чоловік вдарив жінку ножем у груди, а потім намагався приховати злочин під виглядом суїциду.

На місці події поліція виявила померлу з ножовим пораненням грудної клітини, а також її п'яного чоловіка, який запевняв, що жінка вчинила самогубство. Під час спілкування вбивця зізнався, що вдарив жінку ножем у груди, а коли зрозумів, що вона не подає ознак життя - вирішив замаскувати вбивство під суїцид. Для цього чоловік зробив поріз у жінки на зап’ясті.

Читайте также