У Києві чоловік зарізав дружину та намагався замаскувати вбивство під суїцид

Зловмисник вдарив жінку ножем у груди, а потім вирішив приховати злочин

У Києві під час сварки чоловік вдарив жінку ножем у груди, а потім намагався приховати злочин під виглядом суїциду. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Повідомляється, що у квартирі на вулиці Андрія Малишка місцева мешканка виявила мертвою свою сусідку. Зі слів заявниці, до неї прийшов цивільний чоловік померлої та сказав, що знайшов свою дружину в кімнаті з порізом на руці.

На місці події поліція виявила померлу з ножовим пораненням грудної клітини, а також її п'яного чоловіка, який запевняв, що жінка вчинила самогубство.

Правоохоронці вилучили ймовірне знаряддя вбивства - кухонний ніж зі слідами крові. Свідки розповіли, що подружжя часто сварилося і зловживало алкоголем.

Під час спілкування вбивця зізнався, що вдарив жінку ножем у груди, а коли зрозумів, що вона не подає ознак життя - вирішив замаскувати вбивство під суїцид. Для цього чоловік зробив поріз у жінки на зап’ясті.

За скоєне зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років в’язниці.

Мешканець Київщини під час застілля вбив сокирою власну сестру. Встановлено, що напередодні у селі Бзів 56-річний чоловік спільно із сестрою розпивали спиртні напої. Між ними виник конфлікт, в результаті якого остання вдарила чоловіка по обличчю та у відповідь отримала від брата удар обухом сокири по голові. Правопорушник, вчинивши злочин, пішов з дому. Коли повернувся, виявив тіло мертвої сестри.

Тримав у гаражі та змушував працювати безоплатно: на Київщині виявили "рабовласника". Повідомляється, що 50-річний власник СТО у Броварах протягом тривалого часу утримував 37-річного чоловіка в гаражі. Потерпілий утримувався в непридатних для життя умовах.  "Рабовласник" забрав у нього телефон та паспорт.

Шляхом погроз фігурант змусив потерпілого переписати на нього будинок, у якому останній мешкав раніше. Встановлено, що декілька років тому зловмисник незаконно втягнув потерпілого у боргову кабалу та змушував його безоплатно працювати.

З нарколабораторії у Києві вилучено "товару" на 25 мільйонів гривень. Правоохоронці столичного метрополітену ліквідували нарколабораторію з "товаром" на 25 мільйонів гривень.

Поліцейські зупинили пасажира метро для перевірки, у ході якої виявили наркотик – мефедрон. Провівши невідкладний обшук за місцем мешкання фігуранта, слідчі виявили у помешканні "домашню" лабораторію з виготовлення наркотичного засобу та майже 30 кілограмів вже готової до збуту речовини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ВОЛАНД

28 листопада 2022, 14:37

"до 15-ти.." Имея капусту, значит и до 3-х можно сделать, - тоже ведь "до 15-ти"..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися