Тримав у гаражі та змушував працювати безоплатно: на Київщині виявили "рабовласника"

Зловмисник незаконно втягнув потерпілого у боргову кабалу та утримував силоміць

Поліція Київщини затримала зловмисника, який силоміць утримував людину. Про це повідомляє поліція Київської області.

Повідомляється, що 50-річний власник СТО у Броварах протягом тривалого часу утримував 37-річного чоловіка в гаражі. Потерпілий утримувався в непридатних для життя умовах. 

"Рабовласник" забрав у нього телефон та паспорт. Шляхом погроз фігурант змусив потерпілого переписати на нього будинок, у якому останній мешкав раніше.

Встановлено, що декілька років тому зловмисник незаконно втягнув потерпілого у боргову кабалу та змушував його безоплатно працювати.

У липні 2022 року чоловіку вдалося втекти, але "рабовласник" знайшов його та силоміць повернув до приміщення СТО.

Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі за фактом торгівлі людьми.

СБУ затримала помічника "міністра МВС ЛНР": переховувався на Київщині (ФОТО). Служба безпеки затримала помічника "міністра мвс лнр", який у 2014 році захоплював будівлю луганського управління СБУ. На Київщині затримано колишнього ватажка бойовиків з позивним "Сотий". Після подій 2014 року він переховувався від правосуддя, зокрема у тимчасово окупованих районах України. Остаточно "залягти на дно" він вирішив на Київщині, де його затримала СБУ. 

Хотів збути "товар": у київському метро затримали неповнолітнього з наркотиками. Поліцейські зупинили у метро 16-річного киянина та при перевірці виявили у нього 25 згортків з амфетаміном. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва. На станції київського метро "Академмістечко" правоохоронці зупинили громадянина, який поводив себе підозріло. Побачивши поліцейських, молодик намагався втекти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися