Мешканець Київщини під час застілля вбив сокирою власну сестру (ВІДЕО)

Мешканка Броварщини отримала від брата удар обухом сокири по голові

Мешканець Броварщини вдарив сестру обухом по голові, що призвело до смерті потерпілої. Правоохоронці затримали зловмисника та помістили до ізолятора, повідомляє поліція Київщини.

Повідомляється, що 14 листопада до поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що він вдарив свою сестру, та вона знаходиться без свідомості.

Правоохоронці, прибувши за вказаною адресою, виявили тіло потерпілої - 38-річної мешканки будинку. 

Встановлено, що напередодні у селі Бзів 56-річний чоловік спільно із сестрою розпивали спиртні напої. Між ними виник конфлікт, в результаті якого остання вдарила чоловіка по обличчю та у відповідь отримала від брата удар обухом сокири по голові.

Правопорушник, вчинивши злочин, пішов з дому. Коли повернувся, виявив тіло мертвої сестри.

За фактом умисного вбивства слідчі Броварського районного управління поліції розпочали досудове розслідування. Фігуранту загрожує до 15 років позбавлення волі.

На Київщині чоловік насмерть збив велосипедиста, втік та спалив авто. Під Києвом водій збив велосипедиста, втік та підпалив своє авто, щоб приховати сліди злочину. Правоохоронці розшукали винуватця смертельного ДТП. Про це повідомляє поліція Київщини, пишуть "Коментарі".

На столичному Печерську киянин виготовляв та збував боєприпаси. 30-річного торговця боєприпасів затримали безпосередньо під час чергового збуту набоїв за 23 000 гривень. У ході обшуків за місцем проживання киянина вилучено понад 900 набоїв різного калібру, а також станок і приладдя для їх виготовлення, карабіни, помпову рушницю.  Встановлено, що чоловік продавав набої особисто з рук в руки, а також через поштові відправлення, передають "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися