З нарколабораторії у Києві вилучено «товару» на 25 мільйонів гривень

Поліцейські зупинили пасажира метро для перевірки, у ході якої виявили наркотик

Правоохоронці столичного метрополітену ліквідували нарколабораторію з "товаром" на 25 мільйонів гривень Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Поліцейські зупинили пасажира метро для перевірки, у ході якої виявили наркотик – мефедрон. Провівши невідкладний обшук за місцем мешкання фігуранта, слідчі виявили у помешканні "домашню" лабораторію з виготовлення наркотичного засобу та майже 30 кілограмів вже готової до збуту речовини. Чоловіку загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна. 

Наркоділком виявився 29-річний раніше судимий уродженець Черкаської області, який повідомив нам, що приблизно рік тому знайшов через інтернет–мережу такий "заробіток". Йому надіслали необхідне обладнання, речовини та інструкції як виготовляти наркотик з метою подальшого продажу.

Зараз поліцейські встановлюють усіх осіб, причетних до цього злочину, аби притягнути їх до кримінальної відповідальності. Слідчі дії тривають.

Хотів збути "товар": у київському метро затримали неповнолітнього з наркотиками. Поліцейські зупинили у метро 16-річного киянина та при перевірці виявили у нього 25 згортків з амфетаміном. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва. На станції київського метро "Академмістечко" правоохоронці зупинили громадянина, який поводив себе підозріло. Побачивши поліцейських, молодик намагався втекти.

Мільйон доларів на чорному ринку: СБУ виявила у Києві підпільний наркосклад. СБУ ліквідувала схему контрабандного ввезення до України сильнодійних речовин, що використовують для виробництва синтетичних наркотиків. Про це СБУ повідомляє у Телеграм. Під час обшуків у зловмисників виявлено більше 4-х тонн прекурсорів. Вартість вилученого на чорному ринку становить майже $1 млн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися