Оприлюднені фото наслідків ракетних обстрілів Києва

Подробиці розповіли в прокуратурі та Офісі президента України

У Києві під час ракетних обстрілів зруйноване промислове підприємство та приватні будинки, є поранені. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Офісу генерального прокурора та Офісу президента України.

Ракетна атака на Київ сьогодні, 29 грудня, тривала понад п’ять годин. За цей час Сили Протиповітряної оборони знищили усі 16 ракет, які російські окупанти випустили по столиці. Після ракетних обстрілів Києва правоохоронці документують чергові воєнні злочини росіян.

В Офісі генерального прокурора України поінформували, що внаслідок ракетних ударів по об’єктах цивільної інфраструктури в Києві поранені троє людей. Постраждали чоловік, жінка та 14-річна дівчинка. Всіх потерпілих госпіталізували з травмами різного ступеню тяжкості.

У Києві уламками збитої ракети пошкоджено промислове підприємство, декілька приватних будинків, дитячий майданчик та автомобілі киян. На місцях подій зараз працюють аварійно-рятувальні служби та слідчо-оперативні групи. В Офісі генерального прокурора України оприлюднили фото з місць падіння збитих російських ракет.

Окрім того, з’явилися ще фото з приватного сектору у Дарницькому районі Києва. Наслідки ракетних атак оприлюднив заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко.

"Внаслідок ранкової атаки ворога постраждало троє людей, серед них 14-річна дівчинка. Всім надається допомога. На місці працюють рятувальники. От так виглядає передноворічний терор Росії", — прокоментував Тимошенко оприлюднені фото.

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний заявив, що загалом окупанти запустили 69 крилатих ракет повітряного та морського базування, зенітних керованих ракет до ЗРК С-300 по об’єктам енергетичної інфраструктури нашої країни. Сили Протиповітряної оборони України знищили 54 ворожі крилаті ракети.

Нагадаємо, що у Києві з пошкодженого внаслідок збиття російської ракети будинку врятували людей. Уламки ракети влучили в житловий масив Бортничі. Киян попередили про можливі перебої з електропостачанням. 

У столиці під час ракетних обстрілів Київська кільцева електричка змінила маршрут і курсує в об’їзд станції "Дарниця".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що уламками збитих ворожих ракет у Києві пошкоджені два приватних будинки, промислове підприємство та дитячий майданчикОкрім того, у Києві через ракетні обстріли під час повітряної тривоги сталися перебої зі світлом в метро. В підземці на кілька хвилин зник мобільний зв'язок та інтернет.

Дивіться також відео прольоту російської ракети над Київською областю.

Читайте также