Сталі відомі нові подробиці щодо ракетних обстрілів Києва

Що відомо про постраждалих та руйнування

У Києві з пошкодженого внаслідок збиття російської ракети будинку врятували людей. Про наслідки ракетних обстрілів розповіли мер столиці Віталій Кличко та в Київській міській військовій адміністрації, передають "Коментарі".

"Наразі двох людей врятували з пошкодженого приватного будинку. Медики надали їм допомогу на місці та госпіталізували. Рятувальники продовжують пошуково-рятувальні роботи. Також на одній із центральних вулиць уламки ракети пошкодили автомобіль", — заявив Кличко.

В Київській міській військовій адміністрації підтвердили інформацію про постраждалих.

"За попередньою інформацією відомо про двох постраждалих в Дарницькому районі. Їм надана перша медична допомога. Дані уточнюються", — повідомив начальник військової адміністрації Києва Сергій Попко.

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко заявив, що російська ракета влучила в приватний сектор в Бортничах. Рятувальники розбирають завали. Мер Києва Віталій Кличко згодом уточнив інформацію щодо постраждалих.

"На даний момент троє постраждалих у Києві. В тому числі — 14-річна дівчинка. Всіх госпіталізували", — повідомив мер столиці.

Повітряна тривога у Києві та Київській області триває. "Київська область. Повітряна тривога триває. Працює ППО. Не розслабляємося. Будьмо пильними. Росії нас не залякати", — наголосив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Уламками збитих ворожих ракет у Києві пошкоджені два приватних будинки в Дарницькому районі, промислове підприємство в Голосіївському районі та дитячий майданчик в Печерському районі столиці. Киян закликали зберігати спокій та до скасування повітряної тривоги перебувати в укриттях.

Окрім того, у Києві через ракетні обстріли під час повітряної тривоги відбулися перебої зі світлом в метро. В підземці на кілька хвилин зник мобільний зв'язок та інтернет.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві під час ракетних обстрілів та повітряної тривоги прогриміли кілька вибухів. У столиці можуть бути перебої зі світлом. Про роботу Сил Протиповітряної оборони України розповіли в Київській міській військовій адміністрації. Відомо, що уламки збитої ракети пошкодили приватний будинок в Дарницькому районі Києва та припаркований поруч автомобіль. Інформацію по жертвам уточнюють. У Києві та Київській області через потужні ракетні атаки триває повітряна тривога



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися