Мешканців Києва та Київської області попередили про ракетні атаки

В столиці та регіоні триває повітряна тривога

Мешканців Києва та Київської області попередили про масштабні ракетні атаки з боку російських окупантів. Про це заявив радник Офісу президента України Олексій Арестович, передають "Коментарі".

"Масштабна повітряна тривога. Понад 100 ракет у кілька хвиль. Не нехтуйте укриттями. Підхід перших до Києва – орієнтовно о 08.15 +/-. Міста на схід від Києва — прильоти можуть бути раніше. ППО починає роботу по ракетам", — заявив Арестович.

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба закликав мешканців регіону перебувати в укриттях на час повітряної тривоги.

"Київська область! Перебувайте в укриттях та безпечних місцях. Загроза ракетного обстрілу", — наголосив Кулеба.

В Міністерстві внутрішніх справ України звернулися до громадян із проханням зберігати інформаційну тишу. Наразі вибухи чутно в Києві та Броварах.

"Київ! Працює ППО! Зберігайте спокій! До відбою  повітряної тривоги перебувайте в укриттях!" — заявили в мерії столиці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сили оборони Києва відпрацювали тактику знищення ворожого десанту та повітряних цілей, зокрема безпілотників, ведення штурмових дій та зачистку населених пунктів, вогневого ураження противника, форсування водної перешкоди в умовах, наближених до бойових.

В Повітряних силах Збройних сил України наголосили, що російські окупанти під час повітряних атак змінили тактику та найбільше цілять крилатими ракетами по об'єктах паливно-енергетичного сектору поблизу Києва та у столиці.

Нагадаємо, в Чорнобильській зоні та біля кордону з Білоруссю посилили контроль. Ухвалено рішення щодо посилення збору відеоматеріалів безпосередньо в Чорнобильській зоні, в зоні кордону. Тут встановили сучасні камери, що дозволяють українським військовим та правоохоронцям аналізувати всю отриману інформацію і своєчасно вживати дії для захисту нашої держави.

Читайте також, як на кордоні з Білоруссю в Київській області посилили оборону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися