У Києві за запуск салютів в новорічну ніч затримали чоловіка (ВІДЕО)

Подробиці розповіли в поліції

У Подільському районі Києва за запуск салютів в новорічну ніч затримали чоловіка. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної поліції.

Киянин знехтував забороною використання піротехніки під час дії воєнного стану та близько опівночі запустив на Подолі салюти. Перелякані звуками вибухів мешканці столиці обірвали телефони поліції з повідомлення про порушення. Відео із феєрверками поширили в багатьох телеграм-каналах. В поліції зареєстрували звернення та негайно розпочали пошуки порушників.

Поліцейські встановили, що феєрверки запускали в житловому дворі на вулиці Костянтинівській. З місця запуску салютів вилучили використану пускову установку та встановили підозрюваного. В квартирі 47-річного киянина провели обшук та знайшли кришку від використаного феєрверку. Чоловіка затримали. За хуліганство мешканцю столиці загрожує до п'яти років тюрми.


У Києві після останніх ракетних обстрілів відновили обмежений рух поїздів метро "червоною" гілкою. В столичному метрополітені зазначили, що обмеження ввели через уламки збитої ракети на коліях. У військовій адміністрації Києва поінформували, що уламки збитої російської ракети впали на другу колію станції метро "Гідропарк" Святошинсько-Броварської лінії метро. Через це рух електропотягів від станції метро "Лісова" до станції "Дніпро" тимчасово призупинили. На місці падіння уламків ракети працювали вибухотехніки. Ще одна збита ракета впала на колії поблизу станції метро "Лівобережна". 

Напередодні Нового року внаслідок російської атаки на цивільні об’єкти у Києві одна людина загинула, ще двадцять постраждали. Госпіталізували 14 постраждалих, шістьом медики надали допомогу на місці. Рятувальники повідомляють про 22 поранених внаслідок обстрілів людини. У Святошинському районі Києва уламки ракети впали на стадіон "Темп". Третина Києва була без електроенергії через аварійні відключення світла. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що над Києвом в новорічну ніч збили понад три десятки повітряних цілей. Під час повітряної тривоги збиті ракети впали у Шевченківському та Дніпровському районах Києва. Внаслідок влучання уламків збитої ракети у Шевченківському районі пошкоджено капот автомобіля. В Дніпровському районі столиці уламки збитої ракети знайшли на проїжджій частині. Вибухи лунали також в Голосіївському районі столиці. Жертв і потерпілих немає. За попередньою інформацією військової адміністрації Києва, сили Протиповітряної оборони знищили над столицею 32 ворожі повітряні цілі.

Читайте також, що в Київській області під час обстрілів пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися