У Києві наркодилер маскував наркотики під консерви (ФОТО)

Порушника зупинили на вулиці з черговою партією наркотиків

Поліція Києва заарештувала торговця амфетаміном, який маскував наркотики під консерви. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Чоловік замовляв заборонені речовини через Telegram, розфасовував їх та продавав шляхом закладок та через поштові відділення. Злочинця зупинили на вулиці із черговою партією наркотиків вагою близько 2,5 кілограмів.

Під час патрулювання території Святошинського району, дільничні на вулиці Булаховського помітили підозрілого чоловіка з коробкою в руках і зупинили його для перевірки. У ході розмови зловмисник зізнався, що в коробці знаходилися заборонені речовини.

За словами старшого дільничного Святошинського управління поліції Рустама Гасимова, у коробці правоохоронці виявили вісім банок із-під консерв із наркотичними речовинами. Усередині знаходилися пакети із амфетамінами та солями "PVP" загальною вагою близько 2,5 кг. Усі наркотичні речовини вилучили та відправили на перевірку, а 26-річного уродженця Донецької області затримали.

Слідчі провели обшук за місцем проживання підозрюваного, під час якого було вилучено наркотики, що нагадують амфетаміни, ваги та пакувальні пакети.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру. За такий "бізнес" він може провести до 12-ти років за ґратами.

У Києві викрили двох наркодилерів з "товаром" на 600 тисяч гривень. Повідомлено про підозру двом особам, які займалися збутом особливо небезпечних наркотичних засобів у великих розмірах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися