У Києві викрили торговців небезпечною психотропною речовиною

Наркоторговцям загрожує до дванадцяти років позбавлення волі

Поліція Деснянського району затримала двох наркоторговців. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Наркодилери організували продаж особливо небезпечної психотропної речовини - солей "Альфа-PVP" у Деснянському та Дарницькому районах Києва. Патрульна поліція викрила одного з чоловіків, коли той робив закладку біля багатоповерхівки, а оперативники встановили його спільника.

Під час відпрацювання на території Деснянського району патрульні помітили незнайомця, який тинявся під вікнами багатоповерхового будинку на вулиці Кіото. Співробітники поліції зупинили його, щоб перевірити документи, і під час розмови чоловік зізнався, що має при собі наркотики, готові до продажу.

Слідчо-оперативна група зафіксувала злочин та довела причетність чоловіка до злочинної змови з другом з метою купівлі-продажу наркотиків у Деснянському та Дарницькому районах столиці.

Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у наркоторговця, 20-річного уродженця Рівненської області, сім згортків, що містять кристалічну речовину, що нагадує солі "Альфа-PVP". Ще п'ять закладок виявили на вулицях Кіото, Малишка, Мілютенка. 

Оперативники встановили, що затриманий отримав "товар" від односельчанина. Спільником виявився 24-річний чоловік, у якого в орендованому помешканні слідчі провели обшук та вилучили пакет з кристалоподібною речовиною білого кольору вагою 45 грамів.

Поліція затримала наркодилерів. Фігурантам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

У Києві наркодилер маскував наркотики під консерви. Поліція Києва заарештувала торговця амфетаміном, який маскував наркотики під консерви. Чоловік замовляв заборонені речовини через Telegram, розфасовував їх та продавав шляхом закладок та через поштові відділення. Злочинця зупинили на вулиці із черговою партією наркотиків вагою близько 2,5 кілограмів.

Читайте также