У Києві чоловік кілька разів вдарив товариша ножем під час застілля

Фігуранту загрожує до п’ятнадцяти років тюремного ув’язнення

Поліція на Оболоні затримала зловмисника, який ледь не вбив друга. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Під час застілля між знайомими почалася сварка, під час якої фігурант вдарив потерпілого ножем. Наразі пораненого товариша зловмисника госпіталізовано.

До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що з квартири на вулиці Північна до лікарні госпіталізували чоловіка із ножовими пораненнями. За вказаною адресою негайно виїхали правоохоронці. Злочинця було затримано на місці. Також було вилучено закривавлений ніж.

Як з'ясувалося, подружжя та їх товариш разом винаймали квартиру. Під час спільного застілля між ними спалахнула сварка, під час якої чоловік вдарив дружину свого друга. У відповідь противник кілька разів ударив кривдника ножем у груди та живіт, після чого всі розійшлися по кімнатах. 

Того ж вечора постраждалому зателефонувала дружина і дізналася, що її чоловік поранений, тому одразу ж викликала швидку допомогу. Нині чоловік перебуває у лікарні.

Поліція затримала 41-річного жителя Луганської області, раніше судимого за пограбування, шахрайство та крадіжки. Ніж, яким, ймовірно, було завдано поранень, було відправлено на експертизу.

Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Мешканець Київщини під час застілля вбив сокирою власну сестру. У селі Бзів 56-річний чоловік спільно із сестрою розпивали спиртні напої. Між ними виник конфлікт, в результаті якого остання вдарила чоловіка по обличчю та у відповідь отримала від брата удар обухом сокири по голові. Правопорушник, вчинивши злочин, пішов з дому. Коли повернувся, виявив тіло мертвої сестри.

Читайте также