У Київській області підприємець надав хабар за перемогу в тендері

Чоловіка затримано після надання першої частини неправомірної вигоди

У Київській області викрито директора товариства, який надав хабар за перемогу у тендері з ремонту доріг на 8 млн грн. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

За процесуального керівництва Фастівської окружної прокуратури повідомлено про підозру директору товариства за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі. 

Згідно з матеріалами слідства, підозрюваний звернувся до директора комунального підприємства задля позитивного вирішення питання щодо перемоги у конкурсних торгах на проведення ремонту автодоріг міста Боярка. У разі укладання договору він пообіцяв надати йому неправомірну вигоду в розмірі 10% від суми тендеру, що становить 800 тисяч гривень. 

Чоловіка затримано після надання першої частини неправомірної вигоди у розмірі 100 тисяч гривень. Наразі вказаній особі обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в сумі понад 134 тисяч гривень. Тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин злочину.

Нагадуємо, що голову територіальної громади на Київщині викрито в отриманні неправомірної вигоди та розтраті місцевого бюджету. Посадовець вимагав та в подальшому отримав від підприємця гроші за укладання договору щодо проведення аварійно-відновлювальних робіт в прибережній смузі річки Десна.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися