На Київщині вилучили тони спирту та пів мільйона пачок сигарет (ФОТО)

Ліквідовані канали нелегального ввезення підакцизних товарів

У Київській області правоохоронці ліквідували канали нелегального ввезення підакцизних товарів до столичного регіону. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Служби безпеки України у Києві та регіоні.

Правоохоронці виявили 10 тон контрафактного спирту та 500 тисяч пачок підроблених сигарет. Вартість вилученого товару оцінюють у понад пів мільйона гривень. Контрафактну продукцію ділки планували реалізувати на території Київської області. У схемі, яку організував мешканець Київщини, брали участь ще шість чоловіків, які супроводжували вантажі та охороняли товар.

Організатора схеми затримали під час постачання першої партії контрафактного товару. Під час обшуку в автомобілі затриманого виявили незареєстрований пістолет Макарова та набої до зброї.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з 15 лютого координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні Служби безпеки України у Києві та Київській області розпочинає багатоетапні контрдиверсійні навчання. Українців просять зберігати спокій та попереджають про можливі обмеження.

Нагадаємо, в умовах загострення безпекової ситуації та загрози вторгнення російських військ мер Києва Віталій Кличко звернувся до киян та всіх українців, яким не байдуже майбутнє держави, вступати до лав територіальної оборони. Для захисту країні необхідні спільні зусилля всіх українців, наголосив Кличко.

Читайте також, що влада української столиці готується до можливої евакуації цивільного населення через загрозу масштабного вторгнення Росії в Україну. Так, у Київській міській державній адміністрації створили спеціальну комісію з питань евакуації населення у разі масштабної агресії з боку росіян.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися