Російські окупанти нещадно обстрілюють житлові квартали Бучі

Бучанська міська рада звернулася по допомогу

Російські окупанти нещадно продовжують обстрілювати всі квартали Бучі, кожної доби мешканці борються за виживання. Бучанська міська рада звернулася по допомогу до обласної влади та українських військових, передають "Коментарі".

"Бучанська громада кілька діб без світла, тепла, зв’язку, інтернету! Щодня майже тисячі повідомлень отримуємо від жителів Бучі і населених пунктів громади про потребу у продуктах харчування, воді, відновленні комунікацій. Жителі просять допомогти хворим, тим, хто вже кілька діб не може знайти рідних. Значна кількість мешканців перебуває у підвалах", — йдеться у повідомленні мерії Бучі.

Російські окупанти обстрілюють житлові будинки, автомобілі, вбивають мирних жителів, як дорослих, так і дітей, грабують у Бучі магазини.

"Доставити гуманітарні вантажі неможливо: громада у облозі ворога. Нам потрібна підтримка, аби вистояти і вижити! Допоможіть врятувати жителів громади!" — звернулися у Бучанській міській раді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що територія Броварського району Київської області перебуває під контролем Броварської районної військової адміністрації, проте у деяких населених пунктах тривають бойові дії. Українські військові дають рішучу відсіч російським окупантам. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, як у Києві жінка кинула в російський дрон банкою огірків та збила його. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися