У громадах Броварського району тривають бойові дії (ВІДЕО)

Які населені пункти у небезпеці

Територія Броварського району Київської області перебуває під контролем Броварської районної військової адміністрації, проте у деяких населених пунктах тривають бойові дії. Про це інформує видання "Трибуна Бровари", передають "Коментарі".

Зафіксовано пересування ворожої техніки на території деяких населених пунктів Баришівської, Калитянської та Великодимерської територіальних громад.

У цих трьох громадах Броварського району ведуться бойові дії:

— у селах Бервиця, Мокрець, Заворичі, Семиполки (Калитянська громада);

— у селах Гребельки, Кулажинці, Русанів, Світильня (Великодимерська громада);

— Перемога, Рудницьке (Баришівська громада).

У селищі Русанів Великодимерської громади є зруйновані приватні житлові будинки. На даний час вдалося відновити газопостачання. Електро- водопостачання, опалення та зв’язок поки відсутні. Селище Бервиця захоплене російськими окупантами. Мирне населення відсутнє.

У решті громад району об’єкти критичної інфраструктури працюють у звичному режимі. Послуги населенню надаються у повному обсязі.

За оновленою інформацією зараз у селах Бервиця, Мокрець, Заворичі, Семиполки Калитянської громади тривають бої. У Калитянській громаді оприлюднили відео, як українські військові підбили бойову техніку окупантів в Заворичах (на відео нецензурна лексика).

У Броварах минулої доби день пройшов відносно спокійно, а під містом українські військові дали відсіч російським окупантам. Зокрема, напередодні на підступах до міста українська авіація знищила ще один ворожий літак.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анатолий

9 березня 2022, 11:01

Тероборона пгт Велыка Дымерка Сциконула!! Розбиглась по хатам!!

Анатолий

9 березня 2022, 09:51

с.Мыхайловка Броварського р- на. Второй день в окупации войск РФ. Танки БТР.БМП.Пехота.Идут со стороны с Гребельки в сторону с Шевченково!! с.Мыхайливка промежуточный пункт Постоянно происходит передеслакация войск РФ.Местных жителей не трогают! Ведут себя вежливо!!

Анатолий

9 березня 2022, 09:42

С.Мыхайловка других день оккупировано РФ Танки Бронетранспортеры БМП Солдаты!! Люды в шоци!! Населёние правда не трогают! Ведут себя вежливо!

Лариса

8 березня 2022, 11:37

Я Вас дуже прошу допоможіть

Лариса

8 березня 2022, 11:35

Ви пишете що у Бервиці відсутні мирні жителі там мої діти сидять без води їжі просять допомоги у кожній хаті проживають люди мінімум 5 людей допоможіть будь ласка нема світла зв'язку теж

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися