На трасах Київщини російські окупанти вбили трьох мирних мешканців

Подробиці розповіли у регіональній прокуратурі

На трасах Київської області через обстріли збройними силами Росії цивільних автомобілів загинули троє людей. Про це повідомили у регіональній прокуратурі, передають "Коментарі".

За оперативними даними, 6 березня, порушуючи закони війни, російські окупанти відкрили вогонь по автомобілю, який рухався по Житомирській трасі біля села Гореничі. Внаслідок обстрілу смертельно травмовано жінку. Також російські загарбники здійснили обстріл автомобіля у Гостомелі. Внаслідок атаки загинули чоловік та жінка.

Прокурори Київщини продовжують фіксувати всі військові злочини країни-агресора та розпочали чергове кримінальне провадження за фактом вбивства цивільних осіб.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 5 березня російські окупанти здійснили напад на блокпост у селищі Ясногородка Фастівського району. Загинули шестеро людей, ще один чоловік отримав поранення. Також під час обстрілу повністю знищено легковий автомобіль. Окрім того, російські окупанти вбили мера міста-героя Гостомеля Юрія Прилипка, коли він роздавав людям хліб та ліки.

Нагадаємо, у Київській області 7 березня російські окупанти готуються до наступу на околиці Києва, зокрема — на Бровари та на Вишгород. Оперативна інформація від українських військових.

Читайте також, що кияни та мешканці кількох областей України, які втратили роботу через війну з Росією, отримають по 6500 гривень допомоги від держави.

Джерело: https://t.me/press_kobl/746


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


вофка

7 березня 2022, 17:23

А мер Переяслава відмовляється знести меморіал дружб з рашкою!(((((

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися